Aktuelno

02.

dec.17.

Veliki godišnji koncert

Kulturno umetničko društvo "Krušik" održalo je svoj godišnji koncert, u subotu 2. decembra. Nakon četvorogodišnje pauze i velikog povratka na scenu valjevskog Centra za kulturu, KUD "Krušik" ponovo je prezentovao publici svog matičnog grada, koncert, koji se ranijih godina tradicionalno obeležavao.


08.

okt.17.

XII Festival duvan čvaraka

KUD "Krušik" rado je prisutan na svim značajnim, kulturnim manifestacijama grada Valjeva. Tako je i ovaj put uzelo učešće na ovogodišnjem Festivalu duvan čvaraka, poznatijem kao "Čvarkijada", koji se održao 8. oktobra. Prvi izvođački ansambl nastupio je sa koreografijama "Valjevska podvala" i "Šopske igre", kao i narodni orkestar sa svojom muzičkom tačkom.


02.

okt.17.

Koncert za Miroslava

Humanitarni koncert svih valjevskih folklornih društava ("Abrašević", "Gradac", "Đerdan", "Izvor", "Valjarica", KUD "Krušik") radi prikupljanja finansijskih sredstava za nastavak lečenja Miroslava Mirnića, člana KUD "Čajavec" iz Banja Luke.


16.

sep.17.

Poseta KUD "Slavuj

Povodom proslave četvorogodišnjice svog postojanja KUD "Slavuj" iz Novog Badovca (Kosova i Metohija) ugostio je delegaciju našeg društva.


05.

sep.17.

Audiciju za nove članove

Svi vi koji želite da negujete svoju tradiciju, putujete, stvarate prijateljstva, a imate sedam i više godina, možete doći svakog ponedeljka, srede i petka od 19:30h ispred glavne kapije fabrike "Krušik" i postati deo naše porodice.Za razliku od ostalih društava, naše je otvoreno za prijem članova tokom cele godine.


12.

avg.17.

Audiciju za nove članove

KUD "Krušik" na turneji u Kalarašu, gradu na jugu Rumunije, kao učesnik Internacionalnog festivala "Hora Mare", u CIOF-ovoj organizaciji. Ovaj festival, inače revijalni po svom karakteru, okupio je ansamble iz šest država. Pored Srbije, učešće su uzeli ansambli iz: Italije, Bugarske, Slovačke, Crne Gore, kao i domaćina, Rumunije.